Supervisie bij Paula de Jong

Mijn naam Paula de Jong, ik ben klinisch psycholoog in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden als psychotherapeut bij Psychotherapy&Movmement, ben ik actief in het geven van supervisie. Ik ben supervisor van diverse specialistische beroepsverenigingen: VGCt, Schematherapie, NVVP, NVP.

Ik geef supervisie aan psychologen (basis-, GZ- en klinisch), (K&J) psychotherapeuten, psychiaters, cognitief gedragstherapeuten of in opleiding tot een van deze beroepen.

Ik begeleid tevens N=1 studies in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut (VGCt). Ook bied ik groepssupervisie aan (evt. op locatie).

Bent u geïnteresseerd in door mij verzorgde (groeps)supervisie? Mail dan naar paula@psychotherapymovement.nl.

Ik verzoek u in deze mail te vermelden in het kader van welke opleiding u supervisie wenst en de datum waarop u wenst te starten.

Leertherapie bij Paula de Jong

Naast supervisor ben ik leertherapeut erkend door de VGCt. Deze leertherapie wordt aangeboden in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut, schematherapeut, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater. Naast individuele leertherapie is er de mogelijkheid voor schemagerichte groepsleertherapie (max. 3 cursisten).