Mijn held en mijn collega waar ik trots op ben

Mellony

Mijn collega drs. Mellony van Hemert heeft in 2004 wel een hele bijzondere heldenpenning /onderscheiding ontvangen van het Carnegie Heldenfonds. Mellony heeft iemand met gevaar voor eigen leven gered die zichzelf en de gordijnen van de psychiatrische afdeling in brand heeft gestoken. Mellony heeft heldhaftige opgetreden en heeft deze client gered door haar te blussen met een blus deken en is met kleding en al in bad met deze cliënte gestapt omdat deze client zwaar verbrand was en gekoeld moest worden. Ik heb diepe bewondering voor Mellony en de manier waarop zij zich 100% géeft voor een client ook al betekent dit gevaar voor eigen gezondheid of gevaar voor eigen leven.

Mijn held en mijn collega waar ik trots op ben.

15-03-2014 | Categorieën: Mellony